Eva Ottenhof

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy in Gent, België. Daar heb ik de vierjarige fulltime opleiding tot osteopaat gevolgd. Sindsdien heb ik mijn eigen praktijk.

De osteopatische benadering van het lichaam past bij mij. Het is zorgvuldig en volledig, het beschouwt de persoon als geheel en zoekt de oorzaak van problemen. Het lichaam is fascinerend en dat maakt het werken als osteopaat erg leuk. Ik verheug me erop u te helpen. 

Mijn speciale interesse gaat uit naar de behandeling van baby's en kinderen. In 2013 heb ik de tweejarige deeltijd opleiding “Ostepathie bij baby’s en kinderen” aan het Panta Rhei afgerond. En sindsdien volg ik regelmatig cursussen voor verdere verbreding en verdieping. 

Ik ben geregistreerd bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) dat garant staat voor kwaliteit, controle en bijscholing van erkende osteopaten in Nederland. Daarnaast ben ik lid van de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie).

SCHOLING

2010 Afronden opleiding Osteopathie - International Academy of Osteopathy
2011-2013 Postgraduate opleiding 'Osteopathie bij baby's en kinderen' - Panta Rhei
2016 Cursus 'Osteopathie bij kinderen volgens Frank de Bakker' - FICO
2016-2018 Cursus 'Geïntegreerde Technieken volgens Frank de Bakker' (blok I t/m VI)
2018 Cursus 'Biochemical Tools for Osteopaths' - Still More
2019 Cursus 'Tongue Tie' - Panta Rhei
2019 Scholingsdag 'Tongriem en Lipband' - STL 
2019 Cursus 'Persisterende primaire reflexen' - Panta Rhei
2019 Cursus 'Simplified Kinesiology' - DAO centrum
2022 Webinar 'Door de ogen van het kind' door Binu Singh
2022 Webinar 'Hoogsensitiviteit op school' door Bieke Geenen
2022 Webinar 'Fijn eten met peuters, het kan!' door Rolinde Demeyer en Maaske Treurniet 
   

  

 

Vanwege de coronamaatregelen is de praktijk op dit moment gesloten. Wanneer we weer open kunnen is nog niet bekend. Als u een afspraak wilt maken, kunt u daarvoor bellen of mailen, we zullen dan contact opnemen zodra we weer open gaan.

Voor dringende vragen of overleg, bijvoorbeeld voor ouders van baby's en kleine kinderen, is er de mogelijkheid voor een telefonisch consult. Vaak kan ik na een vraaggesprek al meedenken en adviezen geven waar jullie tijdelijk mee uit de voeten kunnen. Mocht je hier behoefte aan hebben, mail dan. Details hierover vind je onder het kopje "behandeling".

Goede gezondheid en hartelijke groet,
Eva

Als je op Akkoord klikt, ga je akkoord met het plaatsen van een functionele cookie, waardoor je dit bericht de komende 24 uur niet meer ziet. Wanneer je niet akkoord gaat, krijg je dit bericht op elke pagina te zien.