Eva

In juni 2010 ben ik afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy in Gent, België. Daar heb ik de vierjarige fulltime opleiding tot osteopaat gevolgd. Sindsdien heb ik als zelfstandig osteopaat in verschillende praktijken gewerkt en inmiddels heb ik mijn eigen praktijk gevestigd in Praktijk DOM in Utrecht.

De osteopatische benadering van het lichaam past bij mij. Het is zorgvuldig en volledig, het beschouwt de persoon als geheel en zoekt de oorzaak van problemen. Het lichaam is fascinerend en dat maakt het werken als osteopaat erg leuk. Ik verheug me erop u te helpen.

Mijn speciale interesse gaat uit naar de behandeling van baby's en kinderen. In 2013 heb ik de tweejarige deeltijd opleiding “Ostepathie bij baby’s en kinderen” aan het Panta Rhei afgerond. Hiermee heb ik me verdiept in de behandeling van baby’s, kinderen en hun moeders tijdens en na de zwangerschap.

Ik ben geregistreerd bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) dat garant staat voor kwaliteit, controle en bijscholing van erkende osteopaten in Nederland. Daarnaast ben ik lid van de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie).

SCHOLING

2010 Afronden opleiding Osteopathie - International Academy of Osteopathy
2011-2013 Postgraduate opleiding 'Osteopathie bij baby's en kinderen' - Panta Rhei
2016 Cursus 'Osteopathie bij kinderen volgens Frank de Bakker' - FICO
2016-2018 Cursus 'Geïntegreerde Technieken volgens Frank de Bakker' (blok I t/m VI)
   

 

Helen Kuin

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof en wordt de praktijk waargenomen door Helen Kuin. Nieuwsgierig naar haar? Neem dan een kijkje op haar website
Vragen stellen of een afspraak maken kan via het contactformulier of direct bij Helen zelf via info(at)helenkuin.nl of 06-30636208.